Wybrane potrawy z naszego menu
Przekąski:
Krewetki Black Tiger w sezamie
Szparagi w szynce na grzance
Śledź korzenny
Polewki:
Polewka orzechowa z tiftelami
Polewka smołdzińska z grzanką
Żurek polski w chlebie
Polewka kminkowa z grzankami
Ryby:
Ryba łebska z plackiem ziemniaczanym
Sola zapiekana z warzywami i szpinakiem
Dorsz zapiekany z winem z warzywami
Ptactwo:
Antrykot z kurczaka
Filet z indyka w sosie prowansalskim oraz sakiewkami ze szpinakiem
Pierś z kaczki z jabłkami i żurawiną z ryżem i surówką z czerwonej kapusty
Mięsiwa:
Schab po staropolsku
Frykas smołdziński
Pieczeń Klukowska na grzance z frtykami lub ziemniakami i sałatką z buraków
Pieczeń Belzebuba
Inne specyjały:
Okładki słowińskie
Placek smołdziński
Pierogi z kapustą i grzybami
Delicje:
Gruszka po słowińsku
Ciepła szarlotka z lodową gałką i sosem na płonąco
Aktualności:
07.11.2013 - Ruszamy z sprzedażą zaproszeń na Sylwester "Róże na Czerwonym Dywanie" w Hotelu Pod Kluką.
Zaproszenia w cenie 275zł/os. Więcej inforamcji pod nr. tel.: +48 502 273 575 lub +48 59 84-23-469
Odbiór zaproszeń w Karczmie pod Kluką!